Despre noi

Pentru a cunoaste, ai nevoie sa inveti. In acest sens, perioada de studii este cea care te formeaza un bun specialist cu un IQ marit.
Pentru a trai succesul, ai nevoie de creativitate, pasiune, daruire, practica si curaj. Experientele si reusitele maresc increderea in sine, te ajuta sa-ti gestionezi emotiile, confirma ca esti pe calea cea buna, cu un EQ bun. Oamenii succesului sunt oamenii care-si gestioneaza cat mai bine emotiile.
Pentru a ajuta pe ceilalti, ai nevoie sa te ajuti mai intai pe tine.Trecutul a fost necesar pentru a te inalta. Atunci cand privesti in trecut cu intelegere, zambesti cu recunostinta si multumesti cu iubire din suflet(nu din minte),  esti sigur ca traiesti un Prezent in conexiune cu tine.
Fii sincer cu nevoile tale, fii bland cu tine insuti!
Atunci cand traiesti in Pace cu tine, creezi un Viitor miraculos. Arta de a trai este armonia intre ceea ce gandesti, ce spui si ce faci.  Atragi ce doresti in viata, atunci cand obiectivele propuse sunt in armonie cu tot ce contii tu.
                                       
               
Pentru a veni in intampinarea  ta,  ReCreation Life s-a adaptat nevoilor tale. Beneficiezi de serviciile noastre la sediul centrului, cu programare la numarul de telefon 0726310094  si in mediul online (acceseaza sectiunea terapie online).
Calitatea, garantia serviciilor, responsabilitatea, profesionalismul, confidentialitatea, cadrul securizant, stiinta ascultarii, empatia, acceptarea, conectarea cu clientul,  construirea relatiei terapeutice vindecatoare sunt valorile  si continutul  nostru.
Deoarece timpul  este pretios si dedicat semenilor, va rugam sa respectati programarea facuta. In situatia in care nu puteti ajunge la sediu, va rugam sa anuntati cu 24 de ore inainte pentru reprogramare. Multumim pentru intelegere !
Viata este un dar. Viata este o carte in care scrii zilnic   Miracole .
ReCreeaza VIATA!

maria verdi

Maria Verdi

Sunt licentiat al Facultatii de Medicina, specializarea kinetoterapie si recuperare medicala, master stiintele nutritiei si fitoterapie. Sunt psiholog-psihoterapeut integrativ, membru al colegiului Psihologilor cu drept de libera practica. Lucrez in domeniul sanatatii de peste 10 ani de zile. Ani de pasiune si responsabilitate. Ani cu miracole, traite impreuna cu pacientii, clientii din viata mea. Destine schimbate in bine. Cum sa nu fii implinit?

Iubesc viata cu toate darurile ei. In aceasta existenta am ales  sa  ajut semenii. In numele tatalui meu, plecat la ceruri cand eu eram adolescenta. Pe atunci cancerul nu avea vindecare. Am asistat neputincioasa la trecerea lui in nefiinta. Indurerata, am hotarat sa  aduc schimbari in viata mea pentru a trai sanatos. Apoi sa-i ajut pe ceilalti. In acest sens, am ales o pregatire integrativa. Pe langa munca din cabinet, am ales voluntariatul ca terapeut in cadrul Fundatiei ,, Sanatate prin gandire si alimentatie in memoriam Valeriu Popa,, si colaborator la revista  S.O.S – Sanatatea. În calitate de profesor la catedră, aduc știința acumulată, insuflu pasiune și responsabilitate viitorilor profesioniști. Au nevoie de repere, au nevoie de practică, nu doar de teorie.  In formarea mea ca Om si-au adus aportul intalnirile cu  mentori minunati precum: Dalai Lama, Mantak Chia, Eric Pearl, Jasmuheen, etc.

Din experienta, stiu ca in spatele oricarei suferinte fizice este o suferinta emotionala. Orice gand, cuvant, actiune inseamna ,,acesta sunt eu,,. Pentru a fi sanatos, este nevoie de echilibru, conectare la sursa interiora, pace, intelegere, acceptare, ascultare, iertare, iubire. Cand esti ok cu tine, tot ce este in exterior este manifestarea armoniei interioare. Inteligenta emotionala nu este o chestiune de viata, ea vine odata cu intelegerea.

Astfel, viata devine Miracol.