Terapie online

Te felicit pentru ca in deficit de timp fizic, investesti in tine, in dezvoltarea ta personala, in sanatate ta,  in vindecarea ta fizica, psihica, emotionala.

Serviciile online, mai nou terapiile online sunt din ce in ce mai la indemana cand suntem prinsi in multiple activitati.

Incepi fiecare dimineata cu hotararea ca azi faci ceva doar pentru tine.

Timpul se comprima, si de cand ti-ai baut cafeaua pana la apusul soarelui parca au trecut minute.

Nevoia de siguranta te poarta la job, in activitati care te recompenseaza. Ai nevoie de capital pentru a-ti asigura  existenta tie si celor dragi. Ai momente cand iti doresti pauza dar nu ai gasit inca timp. Putinul timp ramas, il imparti cu cei dragi. Constientizezi ca ai nevoie de relaxare, de conectare cu tine, ai nevoie sa ai grija de sanatatea ta, de sufletul tau. Ai nevoie de ,,baterii,, pentru a merge mai departe.

In satisfacerea nevoilor tale, au aparut serviciile online, au aparut terapiile online. Consilierea online devine din ce in ce mai cunoscuta, oferind multe avantaje.

Studiile efectuate au ajuns la concluzia ca terapia online (Mallen et all., 2005),  este la fel de avantajoasa ca si terapia clasica, cea fata in fata.

Mai mult decat atat, exista studii care arata ca  satisfactia clientului fata de terapia online este similara cu interactiunea fata  în fata.

Pentru a veni in intampinarea ta si dorintelor tale, iti oferim posibilitatea intalnirii online, pe skype. Experienta este similara intalnirii reale, cu singura diferenta ca se desfasoara online.

Avantajele consilierii si terapiei  online :

  • accesibilitate crescuta. Deplasarea la cabinet este posibila sa fie dificila programului tau de viata. Consilierea si terapia online iti permite sa accesezi  serviciile de oriunde( job, acasa, calatorii, concediu, munca in strainatate, etc). In situatia terapiei inceputa  in cabinet si necesitatea deplasarii tale la distanta, ea poate continua la fel de bine si online. Pentru cei care nu sunt pregatiti fizic pentru intalnirea reala, terapia online inlatura bariera fizica.
  • distanta nu mai este un impediment, poti locui in orice colt de lume.
  • pastreaza confidentialitatea si siguranta ca si terapia din cabinet.
  • sunt reduse costurile cu deplasarea, programarea si invoirea de la serviciu sau afectarea altor responsabilitati.
  • consilierea si terapia online se face cu programare, timpul este respectat.
  • poti beneficia de toate serviciile noastre prin intermediul online. Consilierea se poate face audio, video , in unele situatii, de comun acord, in forma scrisa.
Apeleaza la serviciile noastre de terapie online – Centrul ReCreation Life